Sit back and relax

Een huidverbeterings behandeling in onze schoonheidssalon kun je vergelijken met koken.

Wacht even, koken..? Ja! De juiste ingrediënten bij elkaar, afgestemd op de behoefte van jou en je huid. Alleen zijn wij in dit geval de chef, en hoef jij alleen maar achterover te leunen. Tijdens de behandeling dan, want vóór die tijd zetten we je nog even aan het werk. Helderheid en transparantie vinden we belangrijk, dus beginnen we al onze behandelingen altijd met een eerlijk en persoonlijk advies.

Het begint met een goed gesprek

Wij smeren niet zomaar iets op jouw huid. We willen je huid (en jou!) eerst goed leren kennen. Dat begint met een goed gesprek: wat verwacht je, wat wil je bereiken en wat heeft je huid nodig? Van daaruit bepalen we samen met jou welke behandeling voor jou het beste is. Misschien is dat een verzorgende lichaamsbehandeling, een peeling of een ontspannende massage, of is een intensief huidverbeterend behandelprogramma nodig.

Soms zijn we heel snel klaar (als je bijvoorbeeld ‘gewoon’ nek- en rugmassage wilt) en soms hebben we wat langer de tijd nodig (als je voor een huidverbeterend traject komt). Eén ding staat in elk geval buiten kijf: bij True Beauty gaat het om jou. Wat je wensen ook zijn, we nemen altijd de tijd voor je en luisteren naar wat je wilt. We zeggen niet voor niets: it’s all about you.

Alles in overleg met jou

Wil je echt een langer huidverbeteringstraject in gaan, dan stellen we dit traject samen met jou op. We analyseren je huid met de Skin Analyser, waarbij we het vocht- en vetgehalte meten en de PH-waarde van je huid in kaart kunnen brengen. Eveneens kijken we naar andere factoren zoals je leefwijze, voeding, stress, medicatie en leeftijd. Op basis daarvan, gecombineerd met jouw wensen, bepalen we samen wat jouw huid nodig heeft.

Kortom: kom gerust langs voor een vrijblijvend huidadvies of maak meteen een afspraak. Aangenaam kennis te maken!

Boek je behandeling