The good stuff

Bij True Beauty werken we uitsluitend met producten die écht goed zijn voor jou en je huid.

We werken met producten van hannah, Juliette Armand en Cenzaa, drie heerlijke merken waar we je graag meer over vertellen.

hannah

Het Nederlandse merk hannah bestaat sinds 1979. Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap op het gebied van de revolutionaire bindweefselmassage hebben samen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Ontworpen vanuit de dagelijkse praktijk, en dus níet vanuit een laboratorium! Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen.

Voor meer informatie over hannah verwijzen we je graag naar hannah.nl. Zelf een behandeling met hannah ervaren? Maak meteen een afspraak!

Juliette Armand

Juliette Armand is opgericht in Griekenland en richt zich op doeltreffende en innovatieve cosmetica en behandelingen. De geavanceerde therapieën van Juliette benutten de kracht van je eigen huidcellen. Eveneens biedt Juliette Armand de mogelijkheid voor intensievere behandelmogelijkheden bij specifieke huidproblemen zoals acne, rosacea, pigment of anti-age, mét snel resultaat.

Voor meer informatie over Juliette Armand verwijzen we je graag naar juliettearmand.nl. Zelf een behandeling met Juliette Armand ervaren? Maak meteen een afspraak! 

Cenzaa

Bij het 100% Nederlandse Cenzaa draait alles om beleving. Een behandeling met Cenzaa is gericht op ontspanning, wellness en beleving. De langere behandelingen met Cenzaa worden aangevuld met een ontspannende geurreis en later in de behandeling een heerlijk thee-ritueel. Cenzaa stimuleert alle zintuigen en is het ultieme merk voor een moment van echte me-time.

Voor meer informatie over Cenzaa verwijzen we je graag naar cenzaa.nl. Zelf een behandeling met Cenzaa ervaren? Maak meteen een afspraak!