TBS_logo_online

Wil je up-to-date blijven?

000 days 00 hours 00 minutes 00 seconds

In het voorjaar van 2020 aan het Marktplein in Mill

Een volledig nieuwe salon aan het Marktplein in Mill. In het voorjaar van 2020 gaat True Beauty verhuizen én opent als toevoeging op de salon The Browstore. Trudi: “Wenkbrauwen zijn zó bepalend voor je gezicht, het kan veel voor je gezicht doen als het op de juiste manier is gedaan.” Je kunt straks The Browstore binnen lopen zonder afspraak voor wenkbrauwen on fleek.


Ben jij de brow stylist die wij zoeken?


Is het stylen van wenkbrauwen jouw passie? Zie je het als een uitdaging om keer op keer de wenkbrauwen van je klanten super strak en mooi te stylen? Waarbij je op de hoogte bent van alle wenkbrauw trends maar bovenal kijkt naar wat passend is voor jouw klant? Heb je ervaring in het stylen van wenkbrauwen met hars/pincet en verven met henna? Dan zoeken we jou!

Je werkzaamheden:⁃ Het stylen van wenkbrauwen (ontharen met hars, pincet, verven met normale en henna verf. Lashlifting en harsen gelaat. Cursus stylen en henna verf, lashlifting wordt door ons verzorgd.)⁃ Evt. gezichtsbehandelingen in de salon⁃ Verkoop van producten⁃ Ontvangst met warm welkom, gastvrij zijn speelt hierbij een grote rol⁃ Rapporten bij houden van je klanten en behandelingen⁃ Afrekenen en nieuwe afspraken maken

Wat bieden wij:⁃ 8 tot 16 uur per week (eventuele uitbreiding functie in de toekomst en uitbreiding van uren is bespreekbaar.)⁃ Marktconform salaris⁃ Sfeervolle en gezellige werkomgeving⁃ Scholing van de gezichtsmerken⁃ Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien naar meer verantwoordelijkheid binnen ons concept⁃ Met regelmaat trainingsdagen- en avonden

Ben jij 8 tot 16 uur per week, op vrijdag en zaterdag beschikbaar en wil je werken in een klein, enthousiast en gezellig team?

Stuur ons dan je sollicitatiebrief, cv en je portfolio naar info@true-beauty.nl t.a.v. Trudi van Leuken.

Prijslijst

Wenkbrauwen epileren

€ 14,00

Wenkbrauwen shapen en verven wimpers + wenkbrauwen

€ 21,00

Wenkbrauwen shapen en harsen bovenlip/kin

€ 21,00

Wenkbrauwen shapen, verven en harsen

€ 25,00

Wenkbrauwen shapen met henna

€ 27,50

Wimperlift

€ 49,95

Verven wimpers of wenkbrauwen

€ 14,00

Verven wimpers en wenkbrauwen

€ 21,00

“Soms moet je jezelf wat gunnen: een glas wijn, een stuk taart of de perfecte wenkbrauwen.”

– Trudi