Behandelingen

Bij de basis gezichtsbehandelingen kijken we graag samen met je wat je wensen zijn en wordt elke behandeling op maat afgestemd. We starten elke keer weer met een huidmeting met de Skinanalyzer, hiermee kunnen we het vocht en vetgehalte en de PH-waarde meten en bekijken we zo heel nauwkeurig je huidconditie en gebruiken we hierdoor de producten die het beste bij je huid passen.

Face Treatment

45 MINUTEN -  € 59,00

Een korte gezichtsbehandeling waarin we de huid reinigen, herstellen en voeden. We brengen je wenkbrauwen in model en sluiten af met een heerlijk masker. Perfect om je huid kennis te laten maken met onze producten of wanneer je toe bent aan een moment ontspanning voor jezelf.

Moments Treatment

70 MINUTEN -  € 74,00

Bij deze behandeling draait het echt even om jou! We kijken wat je huid nodig heeft en passen de producten hier op aan. We reinigen en herstellen de huid, je wenkbrauwen worden in model gebracht en je kunt even helemaal de tijd vergeten door een ontspannende massage.

Boek je behandeling

Wij zijn een voorstander van natuurlijke huidverbetering en kijken graag naar welke mogelijkheden er zijn om het beste uit je huid te halen. We werken met de beste producten van de mooiste merken om je zo het beste van het beste te bieden. Deze behandelingen zijn anders dan de basis behandelingen, de behandelmethode en krachtige werkstoffen zorgen voor direct resultaat.

High Intensive Treatment110 minuten - €105,00

Deze intensieve behandeling is the next level. Met deze behandeling gaan we je collageen in de huid extra stimuleren. Direct na de behandeling zie je al een prachtig resultaat, de huid is egaler, voller en steviger. Maar deze behandeling gaan we dieper in de huidlagen en ook na de Treatment stopt de werking niet en gaat deze nog langer door. In de behandeling zit de bekende bindweefselmassage en werken we met een TCA peeling maar dan zonder de vervelende effecten ervan dus nagenoeg geen downtime.
Deze behandeling is perfect voor rimpels, verslapte huid, doffe huid, littekens en wanneer je je huidstructuur wilt verbeteren.

Hannah Experience

90 MINUTEN -  € 87,00

Met deze behandeling laten we je kennismaken met dé hannah bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op gebied van huidverbetering. Een effectieve massage waarbij we werken op de doorbloeding van de huid, verbetering van de huidstructuur, vermindering van blokkades en versteviging van het bindweefsel. Bij een slechte doorbloeding kunnen er rimpels, acne, verklevingen en een doffe huid ontstaan.
De behandeling wordt als zeer aangenaam, effectief en verslavend ervaren met direct voelbaar resultaat.

Anti-age Treatment

90 MINUTEN -  € 87,00

Tijdens deze behandeling werken we aan het verminderen van lijntjes, verslapping en stimuleren van collageen.

Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, wenkbrauwen shapen, afhankelijk wat de wens is: bindweefselmassage/intensieve peeling, ultrageluid afsluitend met een masker.

Pigment Treatment

60 MINUTEN -  € 80,00

Deze behandeling werkt effectief bij het bestrijden van huidverkleuringen en de aanmaak van pigment wordt gereduceerd

Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, afhankelijk welk pigment er zit: specifiek masker of intensievere peelingen.

Sensitive  Anti-redness Treatment

60 MINUTEN -  € 80,00

Deze behandeling is erop gericht om huidirritaties te herstellen en roodheid of rosacea te verminderen en een gevoelige huid weerbaarder te maken.

Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, verschillende maskers of ultrageluid.

Hydratatie Dry Skin Treatment

60 MINUTEN -  € 80,00

De huid wordt intensief gehydrateerd en voelt weer comfortabel aan en ziet er direct fris en stralend uit.

Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, afhankelijk van de huidconditie: fruitzuurpeeling, ultrageluid of intensieve werkstoffen met plastificerend masker.

Acne Treatment

45 MINUTEN -  € 50,00

Dit behandelprotocol is specifiek ontwikkeld om acne te behandelen en de talgafscheiding en het glimmen van de huid te reguleren. De korte behandeling is gericht op het uitreinigen van de onzuiverheden.
Wegens specialisatie acne kan men deze behandeling vergoeden via de verzekering.

Oppervlakte reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker of ultrageluid. Bij de langere behandeling zit als extra een intensief masker wat de werking van Propionibacterium acnes remmen, dit is de bacterie wat acne veroorzaakt.

Acne Treatment Extra

75 MINUTEN -  € 110

Met deze behandeling gaan we je extra ondersteunen en begeleiden in het behandelen van acne. We pakken het aan door verschillende dingen te combineren: een uitgebreide intake, het uitreinigen van de huid, geven je tips in je voeding. En we brengen een intensief algenmasker aan die de bacterie aanpakt. Vergoeding via ziekenfonds is mogelijk.

Boek je behandeling

Microneedling Treatment

75 MINUTEN -  € 115,00

Deze compleet veilige en natuurlijke manier van huidverbetering stimuleert van binnenuit het collageen en elastine, en vanuit de buitenkant doormiddel van subjectables (intensieve serums). Door middel van kleine microperforaties op een veilige en pijnloze manier, start het natuurlijk herstelmechanisme van de huid. De huid vult van binnenuit zelf de rimpel op, maakt het weefsel compacter en pakt pigment aan. Met verbluffende resultaten zonder inspuitingen.

Resultaat: volume, aanpak van rimpels, frisse uitstraling, hydratatie en verbetering van de huidconditie.

Microneedling kuur

4 BEHANDELINGEN -  € 475,00

Een kuur van 4 weken wekelijks de microneedling behandeling om het beste resultaat te behalen.

Boek je behandeling

Peeling Treatment

60 MINUTEN -  € 75,00

Peelings zijn geschikt voor iedereen die huidverbetering wenst of een specifiek probleem wil aanpakken. Een huid in zijn beste conditie straalt, is egaal en is fijn van structuur. In de meeste gevallen is dat niet zo. Wilt u uw huid goed onderhouden dan hoort daar regelmatig een peeling bij. De huidcellen worden sneller vervangen voor nieuwere huidcellen en brengt de huid in een betere conditie. We hebben verschillende peelings in ons assortiment zelfs voor de gevoelige of rosacea huid. Voor dat we starten met de behandeling bepalen we aan de hand van uw wensen en de conditie van de huid welke peeling het beste bij u past. Een peeling kan toegepast worden bij: acne, rosacea, pigment, vale vermoeide huid, lijntjes of de normale huid die een boost kan gebruiken.

Apocalypsis Treatment

75 MINUTEN -  € 165,00

Deze medium deep peel zorgt voor een versnelde celvernieuwing. In plaats van 28 dagen ga je naar 5 dagen celvernieuwing en wordt ingezet bij acne, pigment, rimpels of een vermoeide vale huid. Een intensieve behandeling die net een stapje verder gaat waardoor de huid een flinke boost krijgt en huidproblemen effectief worden aangepakt. De Treatment bestaat uit 2 behandelingen (de peeling en na enkele dagen kom je terug voor de nabehandeling).

Boek je behandeling

In de afgelopen jaren heeft permanente make up een enorme ontwikkeling gemaakt en zijn de resultaten heel natuurlijk geworden. Door de vernieuwde technieken en materialen is permanente make up bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Het kan je gezicht net wat meer uitstraling geven en je hoeft geen zorgen meer te hebben dat het uitloopt. We werken met veilige pigmenten zonder ijzeroxide, PAA’S en PAKS en zijn hierdoor uiterst betrouwbaar en nagenoeg vrij van allergische reacties.

We starten eerst altijd met een intake om te kijken wat de wensen zijn en of dat het medisch mogelijk is om de behandeling te ondergaan.

MOMENTEEL WORDEN ER GEEN PMU BEHANDELINGEN GEGEVEN.

Hairstroke

€ 325,00

Hairstroke geeft een heel natuurlijk effect van fijne haartjes en is ideaal om dunne of minder gevulde wenkbrauwen op een natuurlijke manier op te vullen.

Powderbrows

€ 325,00

Hierbij creeëren we het effect van een poederige wenkbrauw zodat er meer een mooie egale en gelijkmatige wenkbrauw ontstaat.

Eyeliner boven

€ 180,00

Ideaal voor als je moeite hebt om een lijntje te zetten met make up, het loopt niet uit en het geeft een mooie oogopslag.

Touch-up binnen 1,5 jaar

€ 150,00

Boek je behandeling

Wenkbrauwen shapen

€ 19,00

Wenkbrauwen shapen en verven wimpers of wenkbrauwen

€ 28,00

Wenkbrauwen shapen, verven wimpers en wenkbrauwen OF harsen bovenlip en kin

€ 33,00

Wenkbrauwen shapen, verven wimpers en wenkbrauwen EN harsen bovenlip en kin

€ 38,00

Wenkbrauwen shapen en verven met henna

€ 35,00

Henna blijft langer op de huid zitten kleurt de haartjes en zorgt voor een schaduweffect.

Lashlift (wimperlifting)

€ 55,00

Je wimperkrultang maak je overbodig met deze behandeling. Een natuurlijke treatment die de wimpers direct vanaf de aanzet krullen en naar wens worden geverfd. Resultaat blijft ongeveer tussen de 4 a 6 weken.

Brow Lifting/Lamination

€ 48,00(zonder verf)      € 59,95(met verf)

Je wenkbrauwen kunnen wat meer volume gebruiken? Met deze techniek zorgen we ervoor dat je wenkbrauwen er weer voller uitzien. Ze worden ook in overleg geverfd. Resultaat voor ongeveer 4-6 weken.

Verven wimpers of wenkbrauwen

€ 19,00

Verven wimpers en wenkbrauwen

€ 25,00

Boek je behandeling

Pedicure basis

€ 36,00

De behandeling wordt volledig op jouw wensen afgestemd. De nagels worden geknipt, eelt en likdoordoorns worden verwijderd en de nagelriemen en nagelwal worden schoongemaakt.

Pedicure uitgebreid

€ 45,00

Wanneer het enige tijd is geleden wanneer de voeten een behandeling hebben ondergaan, of wanneer er meer tijd voor nodig is.

Nagelreperatie

€25,00

Zeer geschikt om een nagel op te vullen wanneer deze stukken mist, om schimmelnagel weg te halen en deze op te vullen of correctie van vervormde nagels.
Dit past perfect bij je gewone teennagel en ook geschikt voor mannen.

Nagelbeugel

€25,00

Een beugel wordt op de nagel geplaatst om een ingroeiende nagel te ontlasten en een bolle nagel weer vlakker te krijgen om zo ingroeien te voorkomen.

Pedicure met Shellac

€59,00

Een pedicure basisbehandeling en de nagels worden gelakt met een lak die langer blijft zitten als een standaardlak. Ideaal voor het mooie weer of wanneer je op vakantie gaat.

Boek je behandeling

De specialisten

Trudi

Eigenaresse van True Beauty, heeft een no-nonsens aanpak en heeft een enorme dosis energie gecombineerd met een enorme passie voor het vak wat je dan ook terug voelt in haar behandelingen. Ze blijft zich ontwikkelen,  huidcoach en specialist in huidverbetering en geeft de hannah bindweefselmassage. Ook kan je bij haar terecht voor de vergoeding van acnebehandelingen. Ze wordt blij van het stylen van wenkbrauwen en is gespecialiseerd in Permanente Make up.

Maud

Maud is allround binnen True Beauty. Juist de afwisseling vindt ze enorm leuk en maakt het zo uitdagend. Bij haar kan je terecht voor pedicure en zorgt ze ervoor dat je voeten weer tiptop in orde zijn. Als huidcoach werkt ze resultaatgericht en wil ze alles uit de huid halen wat erin zit maar wel in combinatie met ontspanning zodat je heerlijk zen de deur verlaat. Op vrijdag is ze een bekend gezicht van The Browstore waar ze je wenkbrauwen van perfectie voorziet.

Elise

Elise is een vrolijke dame met een passie voor het vak en dan met name op het gebied van huidverbetering. Maximaal resultaat daar staat ze voor. Als ze ergens voor gaat is dat ook voor de volle 100%, hierdoor is ze voor opleiding ook cum laude afgestudeerd. Voor de acne behandelingen kan je bij haar terecht, deze worden vergoed door de zorgverzekering. Op de zaterdagochtend zie je haar ook terug in The Browstore voor brows on fleek.

ONZE MERKEN

Boordevol werkzame stoffen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste behandelingen, producten en hersenspinsels? Laat je e-mailadres achter en mis niks. We spammen je niet, promise.