Love at first sight

Ken je dat, dat gevoel dat je in één klap ergens volledig verknocht aan bent?

Dat is precies wat Trudi, oprichtster van True Beauty, ruim tien jaar geleden meemaakte toen ze de deur opende van een schoonheidssalon waar ze toevallig even wat spullen af moest geven. Ze stapte over de drempel en wist: dit is het. Ze is zich gaan verdiepen in het vak, is opleidingen gaan volgen en pluist tot op de dag van vandaag nog allerlei vakbladen helemaal uit. Mensen zien opbloeien en gelukkiger maken, dat is waar het Trudi om gaat.

We weten hoe het voelt

Met een jeugd waarin ze veel last heeft gehad van huidproblemen weet Trudi als geen ander hoe het is om niet gelukkig te zijn met je huid. Om beoordeeld te worden op je huid, er misschien zelfs af op worden gerekend en daardoor minder zelfverzekerd te zijn, misschien zelfs een gevoel van schaamte te hebben. Dat hoeft niet, absoluut niet. Ook jij verdient het om lekker in je vel te zitten. Wij gaan eerst met je in gesprek: wat verwacht je, wat wil je bereiken en wat heeft je huid nodig? Een verzorgende lichaamsbehandeling, een ontspannende of diepe massage, een pedicure of een intensief huidverbeterend behandelprogramma? We werken alleen met de beste producten van de mooiste merken en bepalen samen met jou welke behandeling voor jou geschikt is.

Trudi

Huidcoach, specialist in huidverbetering, permanente make-up, wenkbrauw specialist

Lisanne

Huidcoach, specialisatie acne, pedicure, specialisatie nagelbeugel en nagelreparatie

Ontspanning

In de huidige maatschappij is een moment voor jezelf iets kostbaars. Vaak zorgen we eerst voor anderen, en daarna pas voor onszelf. Dat geeft niet; het maakt ons sterk en gewaardeerd. Zolang we dat moment voor onszelf maar niet vergeten. Daarom kun je bij ons niet alleen terecht voor huidverbetering, maar ook voor ontspanning. Een heerlijke massage, een pedicure of het epileren en verven van je wenkbrauwen: bij True Beauty is jouw moment een moment van ultieme ontspanning. Je hoeft niets, alleen je ogen dicht te doen en te genieten.

En… wanneer heb jij voor het laatst écht een moment voor jezelf gehad? Nu is het jouw beurt! Bekijk onze pagina met behandelingen en maak meteen een afspraak.

Boek je behandeling